Според президента Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Според президента Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна отбелязва напредък във възстановяването на енергийните съоръжения

Според президента Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога Украйна отбелязва прогрес в ремонта на енергийните си уреди, дни откакто Москва изстреля ракети по цели в цялата страна, заяви ДПА.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7646
Петнадесет обекта са ремонтирани, съобщи Зеленски през вчерашния ден вечерта, без да даде повече детайлности.

" Ще подновим и всички останали. В множеството райони техническите благоприятни условия на електроснабдяването са възобновени. В други към момента са нужни краткотрайни изключвания, с цел да се стабилизира националната мрежа ", сподели Зеленски във видеообръщение. 

Украинският президент прикани сънародниците си да пестят електрическа енергия в интервалите на най-голямо ползване, като съобщи, че това също ще помогне за стабилизиране на доставките в страната. 

По думите му това е и принос към защитата на украинската страна. 

Думите му пристигнаха, откакто украинците означиха Деня на бранителите на страната. Зеленски посети ранени бойци в болница и връчи медали на военнослужещи.

Във видеообръщението си той благодари на всички бранители и също по този начин съобщи, че си спомня за хората в регионите, окупирани от съветските сили, които са съумели да отбележат деня " безшумно, безмълвно, единствено в сърцата си ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР